Beauty

Atlas Argan Olie | Eerste hulp bij een droge huid!

Ik ben gek op de winter! De feestdagen, de kou met het liefste een flink pak sneeuw, heerlijk! Wat ik alleen minder fijn vind is dat ik altijd zo’n ontzettend droge huid krijg.

Zodra het koud wordt, beginnen mijn benen te kriebelen, krijg ik een schilferende huid en staat m’n gezicht zo strak alsof ik nét van de plastische chirurg terugkom. Daarom ben ik altijd op zoek naar dé crème voor mijn droge huidje.

 

 

Atlas Argan Olie

Ik kreeg twee weken geleden de 100% pure premium argan olie van Atlas opgestuurd. De Atlas Argan Olie is de eerste Argan Olie die gemaakt wordt buiten Marokko. Door de olie zelf te persen kan Atlas de kwaliteit van de olie waarborgen.

“De olie werkt goed bij huidaandoeningen zoals acne, eczeem en psoriasis. De jeuk neemt af, rode plekken verdwijnen en de huid word zachter. De hoge concentratie vitamine E werkt van nature desinfecterend en bacteriewerend en verhoogt de weerstand van je huid. Vanwege de cel-vernieuwende eigenschappen is de arganolie ook perfect te gebruiken bij littekens en striae.”

 

 

Droge huid?

Ik heb de dag- en nachtcrème nu zo’n twee weken in gebruik. De eerste paar dagen merkte ik dat mijn huid moest wennen aan de samenstelling van de crème. Doordat de crèmes op basis van oliën zijn kreeg ik eerst een paar kleine pukkeltjes. Niet heel veel of groot, maar een paar op mijn vettere zones.

Na een paar dagen was mijn huid gewend aan de crème en reageerde hier erg goed op. Ik merkte langzaamaan dat ik minder last had van droge plekjes. Dit merkte ik vooral doordat ik minder velletjes op mijn voorhoofd had als ik foundation op had.

 

 

Dag- en nachtcrème

De crèmes trekken beide goed en snel in. Het laat geen vettig laagje achter op de huid. Beide smeren ze makkelijk uit.

Wel moet ik bekennen dat ik de geur van de crèmes niet heel lekker vind. Dit is natuurlijk iets ergs persoonlijks, dus misschien vind jij de geur wel prima. Maar als je je gezicht ermee hebt ingesmeerd ruik je het nog amper.

Doordat de crèmes zo goed hun werk doen, neem ik de geur voor lief.

 

 

Ik vind de dag en nachtcrèmes van Atlas Argan Olie een echte aanrader! De crèmes doen wat ze beloven en het design van de verpakking vind ik ook erg mooi!

Daarnaast is het een ontzettend pluspunt dat de crèmes alleen maar uit natuurlijke en biologische producten bestaan, zoals je hieronder op de foto kan zien.

Heb jij ook zo’n last van een droge huid? Kan zouden de crèmes van Atlas Argan Company ook een uitkomst kunnen bieden voor jou!

 

 

De dag- en nachtcrème zijn online verkrijgbaar of in de winkel van de Atlas Argan Company in het centrum van Leiden voor € 24,95 per set.

De pure Argan Olie kost € 17,95 voor een flesje van 50 ml.

 

 

Liefs, Charlotte ♥

Volg Lovely Charlotte ook via e-mail!

[do_widget id=blog_subscription-6]

You may also like

Leave a Reply

CommentLuv badge

%d bloggers liken dit: