(Kids) Fashion

De perfecte armband voor iedere gelegenheid!

Voor mijn bruiloft was ik op zoek naar sieraden. Ik had al “Yes!” to the dress gezegd, dus nu was het tijd voor de perfecte armband en oorbellen. Niet té opzichtig, maar elegant en verfijnt.

Ik was bang dat dit een hele zoektocht zou gaan worden, maar dat viel ontzettend mee.

Op een zondagmiddag was ik wat aan het winkelen in Haarlem. Ik was niet specifiek op zoek naar iets en liep lukraak wat winkels binnen. Gewoon lekker struinen door de stad en misschien wel een leuk uitverkoopje scoren.

Ik liep een sieradenwinkel binnen waar ze o.a. Josh armbanden verkopen. Ik ben altijd al een fan van deze prachtige armbanden geweest. Ik keek wat rond tussen de horloges en arbanden, toe mijn oog ineens viel op een mooi exemplaar van Josh.

Ik wist het zeker, dit moest de armband worden voor de bruiloft! Ik kon mijn gelukt niet op toen ik in dezelfde winkel ook nog eens bijpassende oorbellen van Fossil vond!

 

De perfecte armband voor iedere gelegenheid!

De perfecte armband voor iedere gelegenheid!

 

Dafydd kent mij gelukkig heel goed en van hem kreeg ik nog zo’n prachtige armband van Josh. Hij kocht de bij Lovely webshop Brandfield. Hier hebben ze een ruim assortiment in Josh armbanden, maar je kan ook zeker terechtvoor de mooiste tassen, portemonnees, horloges of zonnebrillen. Voor mij is Brandfield echt zo’n webshop waar ik uren (kwijlend) kan doorbrengen!

 

De perfecte armband voor iedere gelegenheid!

De perfecte armband voor iedere gelegenheid!

 

De Josh armbanden zijn er in veel verschillende soorten en maten, ook voor mannen! Ik vind het de perfecte armband voor iedere gelegenheid. Voor mij was het de perfecte armband voor onze bruiloft, maar ik daar hem nu ook bijna dagelijks. Je kan de armbanden makkelijk combineren met een horloge of meerdere/andere armbanden.

Ik vind het leuk om beide Josh armbanden samen te dragen. Soms bij mijn horloge aan mijn linker pols en soms apart aan mijn rechter pols.

 

 

Liefs, Charlotte ♥

Volg Lovely Charlotte ook via e-mail!

[do_widget id=blog_subscription-6]

Deze blog is tot stand gekomen in samenwerking met een bedrijf.

You may also like

2 Comments

 • Vlijtig Liesje

  Erg leuk! Stoer en toch vrouwelijk!
  Vlijtig Liesje onlangs geplaatst…De ene radiator is de andere niet!My Profile

  17 februari 2017 at 10:36 Reply
 • Myrthe

  Mooie armband! Ik ben vooral fan van Fossil. Niet dat ik er iets van in mijn bezit heb, maar het zijn altijd wel mooie klassiekers :). Ik hoop er ooit nog een Georgia horloge van te kopen :).

  17 februari 2017 at 13:25 Reply
 • Leave a Reply

  CommentLuv badge

  %d bloggers liken dit: