Blog, Persoonlijk, Video & Vlog

Antwoorden op Ask me Anything!

Twee weken geleden vroeg ik je of je nog vragen voor me had en daarnaast mocht je ook jouw eigen blog spammen. In deze video geef ik je de antwoorden op de gestelde vragen!

Leuk dat jullie allemaal kwamen spammen, zo heb ik weer wat nieuwe blogs ontdekt! Ik kreeg ook super leuke vragen, dankjewel daarvoor!

Zo vroeg Mayke me wat ik van mijn eerste vlog vond, vond ik het tegenvallen om mezelf op camera te zien, of viel het wel mee? Pepie vroeg hoe ik het volhoud om twee keer in de week te gaan sporten en vroeg Michelle of ik Brabant wel eens mis. Fabian vroeg me naar mijn best gelezen artikelen. 

Hieronder de links op een rijtje:
Allereerst zijn dit de blogtips! Wat vind ik het leuk dat jullie dit zo graag lezen, en dat ik hier zoveel positieve reacties op krijg! Inmiddels heb ik er vijf geschreven én er staan er nog een aantal gepland. Dus stay tuned op de vrijdagen 😉 Hier kan je alle blogtips nog eens een keertje rustig doorlezen!

Daarnaast zijn de persoonlijke artikelen ook erg in trek. Ik schreef een artikel over wat een ontzettende onzin ik Netflix vind, benieuwd? En ik schreef een tijdje gelezen een artikel over dat Ifan zo vaak ziek is (geweest) en dat dit mijn schuld is. Als je het artikel leest zal je begrijpen waarom ik vind/denk dat het mijn schuld is.

Bekijk de video in HD bij het tandwieltje voor de beste beeldkwaliteit.

Klik hier als je de video niet kan bekijken.

Ik vond het erg leuk om de antwoorden in film vorm te doen!

Wat willen jullie volgende week graag zien in de Maandag Video?

Meer zien van mij? Volg me dan op: Facebook * Instagram * Twitter * Bloglovin’ * YouTube * Pinterest

LIEFS, CHARLOTTE  ♥

 

You may also like

2 Comments

  • Heidi

    Wat een leuk filmpje is het en leuke vragen en antwoorden.

    8 februari 2016 at 20:14 Reply
  • Leave a Reply

    CommentLuv badge

    %d bloggers liken dit: