Persoonlijk, Trouwen

Alweer 1 jaar getrouwd!

Wow, wat gaat de tijd toch snel! Vandaag zijn we alweer 1 jaar getrouwd!

In deze blog deel ik met jullie een aantal foto’s van de dag en de veranderingen als je getrouwd bent.

Ongeveer een maandje geleden deelde ik de teaser van onze bruiloftsfilm met jullie. Deze kan je hier bekijken!

Veranderd er iets als je getrouwd bent?
Ik heb de achternaam aangenomen van Dafydd. Ifan heeft Dafydd’s achternaam gekregen en ik had dat nog niet. Ik vond dat zo stom! Net of het niet mijn eigen kind is… We hebben wel eens bij de paspoort controle op Schiphol gestaan, ik ga altijd samen met Ifan en Dafydd komt dan achter ons aan. Werd er doodleuk gevraagd of dit wel mijn kind is en of ik zijn geboorte akte bij me had?! Euhh, nee… maar achter me staat zijn vader! Gelukkig liep het allemaal goed af maar stiekem voel je je wel een beetje buitengesloten. Daarom vond ik het erg fijn dat ik nu ook de achternaam Evans heb. We zijn nu (voor mijn gevoel, haha) een nog “echter” gezin 😉

Verder veranderde voor ons niet zoveel. We woonden al samen en hebben natuurlijk samen een zoon. Ik denk dat dit je meer zal verbinden dan een papiertje waarop staat dat je met elkaar getrouwd bent.

Wel geeft het een gevoel van verbondenheid. We hebben op deze dag geloftes aan elkaar afgelegd in het bijzijn van dierbaren. Ik vind dit een heel speciaal en bijzonder gevoel.

Hieronder nog een aantal foto’s van onze geweldige dag!

 

Liefs, Charlotte ♥

Volg Lovely Charlotte ook via e-mail!

[do_widget id=blog_subscription-6]

You may also like

Leave a Reply

CommentLuv badge

%d bloggers liken dit: