(Kids) Fashion

Alles onder één dak bij OO Shopping!

Veel tijd om fysiek te gaan shoppen heb ik niet. Daarom vind ik online shoppen echt een uitkomst! Alleen kan de zoektocht naar de perfecte blouse of jas voor je kind best een opgave zijn. OO Shopping biedt hierbij uitkomst!

Herken je dat, je bent op zoek naar een nieuwe jas voor je kind, het perfecte overhemd voor je man of een paar leuke enkellaarsjes en struint het internet af naar een geschikt exemplaar. Voor je het weet heb je tientallen webpagina’s open staan en heb je geen overzicht meer bij welke shop je nou iets leuks hebt gezien.

Voor Ifan koop ik natuurlijk vaak kleding. Hij groeit als kool en houd ook niet alles netjes en schoon 😉 ik vind het leuk om basics te combineren met wat opvallendere stukken. Vaak koop ik de basics, zoals jeans en shirtjes, bij H&M of ZARA en koop ik bij andere winkels de (vaak wat duurdere) opvallendere stukken.

Het nadeel hiervan is, dan ik altijd met verschillende webpagina’s loop te klieren en eigenlijk nooit echt een duidelijk overzicht heb van wat ik nou wil kopen, hoeveel het gaat kosten en wat de levertijden precies zijn. Bij OO Shopping is dit verleden tijd!

 

Alles onder één dak bij OO Shopping!

“OO Shopping is een online winkelcentrum. De website is een platform waar winkeliers een webshop kunnen openen en hun producten kunnen verkopen. Als je een product op de website koopt, koop je het product dus niet van OO Shopping, maar direct van de winkelier. Voor de koper is de website ook een plek waar je je aankoopbewijzen van al je gekochte producten kunt opslaan en beheren.”

 

Je kan hier terecht voor kinder-, dames- en herenkleding. Maar zeker ook voor je huisdieren, hobby’s, huis en inrichting, gezondheidsproducten en sport artikelen!

Ook ideaal als je kleding bestelt, dat je meteen een passend paar schoenen erbij kan doen en dat kattenvoer wat je altijd vergeet te bestellen. En als je dan toch bezig bent dat leuke lampje voor in de vensterbank 😉

 

Alles onder één dak bij OO Shopping!

 

Alle producten die je wilt aanschaffen staan in één duidelijk overzicht in je winkelmandje, maar je rekent wel apart af bij elke webshop. Dit komt omdat je niet direct koopt bij OO Shopping, maar bij de webshop zelf. Op deze manier worden de webshop gesteund en niet het platform wat erachter zit. Ik vind dit persoonlijk een fijn idee!

Met meer dan 500 shops en 400.00 artikelen is er voor ieder wat wils en zitten die perfecte enkellaarsjes of nieuwe jas voor kind er echt wel tussen!

 

Liefs, Charlotte ♥

Volg Lovely Charlotte ook via e-mail!

[do_widget id=blog_subscription-6]

Deze blog is tot stand gekomen in samenwerking met een bedrijf.

You may also like

Leave a Reply

CommentLuv badge

%d bloggers liken dit: