Winactie

Aankondiging mega grote winactie week | LC ♡ Giveaways

Ik heb toch weer zo iets leuks voor jullie in petto! Morgen gaat de LC ♡ Giveaways winweek van start met maar liefst 9 giveaways! Ik ontving van Bertoy een grote doos vol met speelgoed voor Ifan én voor jullie, een mooi sieraad van Lucardi en twee leuke DIY projecten van Made By Melissa!

*Uitgelichte afbeelding via Shutterstock

Bertoy

Bertoy is een distributeur van verschillende speelgoed merken met o.a. Crocodile Creek, Mudpuppy en Tiger Tribe. Het speelgoed is nét wat anders dan dat je misschien gewend bent. Het heeft een vrolijke en kleurig design, maar het past wel in een gestyled huis/kinderslaapkamer.

Crocodile Creek is een merk dat zich veelal richt op puzzels en ballen Daarnaast zijn er ook lunchboxen, broodtrommels, rugzakken en blokken van het merk te vinden. Het merk kenmerkt zich door zeer attent te zijn op de veiligheid van hun producten. Alle plastic producten zijn BPA vrij en PVC vrij.

Mudpuppy is opgericht in 1992. Ze begonnen met puzzels en hebben in de loop van de jaren uitgebreid naar meer puzzels, notitieboekjes, dagboeken, educatieve spelletjes, speelgoed en stationery voor kinderen. Mudpuppy heeft al meer dan 175 prijzen gewonnen!

Op de producten wordt veelal een kunst afbeelding gebruikt. Dit zorgt ervoor dat de producten erg geliefd zijn in de winkels van musea. Daarnaast zijn er ook winkels van Mudpuppy (in Nederland en België koop je het voornamelijk online en in geselecteerde speelgoedwinkels).

Tiger Tribe’s visie is dat kinderen leren door middel van spelen. Ze creëren speelgoed dat makkelijk mee te nemen is, maar waar ook prima thuis mee gespeeld kan worden. Tiger Tribe is een Australisch merk en wordt ook gemaakt in Australië.

Vier het plezier van het spel en ga op fantasierijke reizen met Tiger Tribe!

Lucardi

Lucardi is een juwelier die door heel Nederland gevestigd is en ook een online webshop heeft. De sieraden van Lucardi zijn hip en trendy en daarnaast erg betaalbaar.

Je vind er naast het huismerk, ook bekende merken terug zoals Casio, Esprit en Pulsar.

Made By Melissa

Melissa heeft van haar hobby haar werk gemaakt. Ze is altijd erg creatief geweest en is graag met haar dochters aan het knutselen. Made By Melissa is gestart met themaboxen voor kinderfeestjes, en is in korte tijd uitgegroeid tot zoveel meer. Van creatieve workshops tot persoonlijke cadeau’s.

LC ♡ Giveaways

Morgenavond 20:00 uur start de winweek (9 dagen!) met de eerste giveaway! Wil je er zeker van zijn dat je dit niet mist? Like dan de Facebookpagina van Lovely Charlotte en blijf op de hoogte!

Ik wens iedereen veel succes 😘

Handtekening Charlotte

You may also like

4 Comments

 • Marguerita

  En dan heb je ook nog bijna 1000 likes op Facebook! Ga je vast overheen met deze winweek. Geniet van je feestje!
  Marguerita onlangs geplaatst…Keek op mijn Week: speelgoed herontdekken, Blogger by Nature, mijn moeders spaghetti en verdrietig om reacties prijswinnaarsMy Profile

  12 augustus 2017 at 08:55 Reply
 • Myrthe

  Ik zie dat je de lay-out op je blog hebt verandert. Het ziet er lekker fris uit. Mooi!

  15 augustus 2017 at 16:45 Reply
 • Leave a Reply

  CommentLuv badge

  %d bloggers liken dit: