Winactie

Aankondiging winnen op Lovely Charlotte!

Omdat de december maand al duur genoeg is, vond ik het wel tijd voor iets leuks! Volgende week staat helemaal in het teken van winnen!

We zitten bijna in de december maand en dat betekent feest, feest en nog eens feest! Heel erg leuk allemaal, maar je ben zo ongeveer het hele jaar aan het sparen om al die cadeautjes maar te kunnen betalen 😮

Wij hebben naast Sinterklaas en Kerstmis ook nog eens drie verjaardagen! Ifan is de 2e jarig, ik ben zelf de 19e jarig en mijn vader 22 december. Lekker gepland 😉

Het leek me dan vooral ook fijn om wat leuke cadeautje weg te geven die je kan gebruiken voor deze dure maand. Iedereen kan wel eens een extraatje/meevaller gebruiken, toch?!

Er is aan iedereen gedacht! Er is uiteraard wat te winnen voor de kinderen (zowel voor jongens als voor meisjes), voor de lieve moeders die helemaal uitgeput zijn na deze maand is er ook iets speciaals en er is zelfs gedacht aan de mannen (waar menig dame ook blij van zal worden!).

Van maandag t/m zondag vind je elke dag om 07:00 uur een nieuwe winactie online! Het enige wat je moet doen om mee te doen, is het liken van de Facebookpagina van Lovely Charlotte en een reactie achter te laten onder het artikel van de winactie. Je mag natuurlijk met elke winactie meedoen!

De winactie begint op maandag 31 oktober om 07:00 uur en sluit op zondag 13 november om 23:59 uur.

Schrijf het alvast in je agenda, deel dit bericht met al je vrienden en dan zie ik je maandag om 07:00 uur 😀

Veel succes!

Pssst… Wat je ook kan doen om zeker te weten dat je niks mist, is je inschrijven op de nieuwsbrief van Lovely Charlotte. Dan krijg je een mailtje zodra er een nieuw artikel online staat. Vul hieronder je e-mailadres in en klaar is kees!

 

Liefs, Charlotte ♥

Volg Lovely Charlotte ook via e-mail!

[do_widget id=blog_subscription-6]

You may also like

1 Comment

  • Anke

    Joehoe spannend! Ik ga zeker een gokje wagen volgende week. En feest bij jullie komende tijd!!

    29 oktober 2016 at 10:12 Reply
  • Leave a Reply

    CommentLuv badge

    %d bloggers liken dit: