Persoonlijk

8 x waarom ik niet kan wachten op de zomer!

Met dit regenachtige weer kan ik alleen maar fantaseren over de komende zomer en terug denken aan de heerlijk zomer van afgelopen jaar. Hoewel het een tikkie te warm was naar mijn smaak, heb ik er wel van genoten. Daarom een lijstje met 8 dingen waar ik enorm naar uitkijken deze zomer!

Inhoudsopgave

Samen barbecuen

Een van mijn ultieme geluksmomentjes, samen met mijn gezin/familie barbecuen. Ik kan onwijs genieten van het lekkere eten, het gezelschap, de ongedwongen sfeer en de buitenlucht 💖

Op vakantie gaan

Met dit vreselijke regenweer van de afgelopen weken kan ik alleen maar dromen van een vakantie naar waar het niet regent 😉 Echt even tijd voor elkaar en met elkaar. Geen afleidingen, gewoon samen zijn.

Zomer vakantie

6 weken lang geen wekker, heeft geen verdere uitleg nodig lijkt me?!

De deuren open

Hoe heerlijk is het als binnen, buiten wordt en buiten, binnen? De frisse lucht door je huis, geen verwarming aan en …….

Heerlijk luieren op de loungebank onder een parasol

Niets lekkerders dan lekker lui buiten genieten van het zonnetje, maar uiteraard wel onder de tuinparasol! Ifan speelt in het zwembadje/watertafel/ander speelgoed en ik lig met een glas ijskoude chardonnay limonade te genieten op de loungebank 😉

Tot in de vroege uurtjes buiten borrelen

Nadat je dus zo relaxed bent van een hele middag luieren, kan je met gemak tot diep in de nacht borrelen met vrienden. Niks heerlijker om lekker buiten te zijn onder het genot van een alcoholische versnapering en goed gezelschap 🙋🏼‍♀️

De geur van zonnebrand

Niet allemaal hoor, maar de geur van zonnebrand is voor mij echt het ultieme zomergevoel!

Iets meer kleur op m’n lijf

En tot slot, bye bye melkflessen (nou ja een soort van dan 😅) en hello sunkissed skin! Ik zie er toch altijd iets of wat gezonder uit met een kleurtje en daarnaast vallen puistjes en oneffenheden dan minder op.

Bring it on summer!

Veel liefs,
Charlotte 💕

*Dit artikel is tot stand gekomen door middel van een samenwerking.
*Uitgelichte afbeelding Shutterstock


You may also like

1 Comment

  • Marsha

    Ja heerlijk, ik kan niet wachtten. Vooral op de vakantie haha

    21 maart 2019 at 19:17 Reply
  • Leave a Reply

    CommentLuv badge

    %d bloggers liken dit: