Interieur

8 x mijn favoriete interieur merken!

Mijn favoriete interieur merken in een mooi rijtje. Van heel betaalbaar naar wat meer design. Een vooral heel divers lijstje!

Inhoudsopgave

House Doctor

Het merk House Doctor helpt je bij het vinden van de perfecte meubels en accessoires voor jouw huis. House Doctor combineert Scandinavisch design met de knusse bohemian sfeer. De items hebben een esthetisch uiterlijk en wat goed te combineren is met jouw eigen interieur.

Ferm Living

Ferm Living is een Scandinavisch merk dat zich kenmerkt door de geometrische vormen die terugkomen in de collecties.

Met deze geometrische vormen, rijke texturen en diepe kleuren kan je jouw eigen sfeer creëren en door de sprekende patronen en aparte details zorg je toch voor een bijzonder karakter van jouw interieur.

Vanuit Kopenhagen werkt Ferm Living met designers van over de hele wereld. Zo wordt de Scandinavische basis gemengd met wereldwijde kwaliteiten en tradities.

HK Living

Dit Nederlandse merk is opgezet door Sander Klaver en Emiel Hetsen. De initialen van hun achternaam vormen de basis voor de merknaam.

HK Living creëert een toegankelijke collectie met items die geïnspireerd zijn op traditionele en functionele designs met een moderne ‘look en feel’. De items zijn veelal handgemaakt. Bij de nieuwe collectie ligt de focus op detail in combinatie met het gebruik van natuurlijke materialen en aardetinten. Hierdoor is het echt een van mijn favoriete interieur merken.

8 x mijn favoriete interieur merken!

Madame Stoltz

Madame Stoltz is een van de nieuwe interieur merken voor mij. Ik maakte kennis met dit merk op de website van Deens.nl. Het merk heeft erg leuke kussens en verschillende woonaccessoires.

Het ronde kussen en het bloempotje op onderstaande foto’s zijn van Madame Stoltz.

Zuiver

Alhoewel ik niet zo te spreken ben over de kwaliteit van de stoelen, vind ik het design en het comfort wel heel goed. Een aantal jaar geleden schaften wij nieuwe eetkamer stoelen aan van de Zuiver, de Albert Cuijp met armleuning. Helaas is het onderstel van alle stoelen al eens kapot gegaan en is het niet zo stevig. Gelukkig was de service wel goed en kregen we direct nieuwe onderstellen opgestuurd.

Lovely Pictures #32 | Stripper en piemeltaart

Kwantum

Bij deze winkel stap ik regelmatig naar binnen. De zeer betaalbare woonaccessoires zijn ideaal om mee te combineren. En voor de prijs kan je ook nog eens wisselen 😉 En zeker de collectie van WOWN! us de moeite waard!

WOWN! een nieuw woonmerk | Interieur Inspiratie

Sissy-Boy

Elke keer als ik in de stad ben loop ik even binnen. Niet alleen voor de kleding maar zeker ook voor de interieur items. Het liefste zou ik alles mee naar huis nemen. De kussen en het design van de meubels zijn mijn favorieten!

Interieur Inspiratie | Woonkamer make-over!

Ikea

To be honest, aren’t we all a fan of IKEA?! Ik in ieder geval wel 😉 Ik vind de basis interieur items echt heel fijn en ook hou ik erg van de diversiteit.

Wat zijn jouw favoriete merken?

Liefs, Charlotte 💕

You may also like

1 Comment

 • Heidi

  Mooie interieur spulletjes.
  Ik zelf ken alleen Ikea, waar ik af en toe eens geen ga, als ik ietsjes nodig heb.
  Ik zelf heb geen favoriete interieur winkel. Ik ga bijna overal gaan kijken en als ik ietjes mooi vind en past bij de stijl van mijn huis dan zal ik het misschien kopen.
  Leuke en mooie kussens zijn het ☺
  Heidi onlangs geplaatst…Valentijn en gaan uit eten.My Profile

  19 februari 2020 at 21:46 Reply
 • Leave a Reply

  CommentLuv badge

  %d bloggers liken dit: