Persoonlijk

5x Mijn Ultieme Geluksmomentjes

Geluk zit hem in de kleine dingen, toch? Voor mij zeker wel. Een dikke vette bankrekening? Lijkt me heerlijk, maar is dat nou echt geluk? Ben je tevreden en content als je alles maar kan kopen? Ik niet. Mijn ultieme geluksmomentjes bestaan uit kleine, simpele dingen. Mijn familie, borrelen met vrienden, dat soort dingen.

Voor mij zit geluk in de kleine dingen. Ifan die me uit het niks zomaar een dikke, vette kus geef of zegt dat ‘ie van me houd. Dafydd die zomaar een bosje bloemen voor me meeneemt of spontaan vroeg thuis is. Samen met mijn familie buiten barbecueën en wijntje drinken.

Er zijn momenten wanneer ik wat verdrietig of teleurgesteld ben. Ik probeer dan altijd te relativeren. Moet je kijken wat ik heb, een fantastische man, het meest prachtige kind van de hele wereld, fijne ouders, een lieve zus en schoonbroer en een fijne schoonfamilie.

Er zijn zoveel mensen die het slechter hebben dan ik. Ik heb lief, ik wordt geliefd en er is liefde. Wat wil een mens nog meer.

 

Inhoudsopgave

Geluksmomentjes #1 In de zomer buiten met z’n alle barbecueën

In de tuin, barbecue aan, wijntje erbij en dan samen lekker eten en drinken. Het samen zijn, de gezelligheid en de ongedwongen sfeer maken dit voor mij een ultiem geluksmomentje.

Geluksmomentjes #2 Ifan naar bed dragen ’s avonds na het plassen

’s Avonds voordat Dafydd en ik gaan slapen, laten we Ifan altijd nog een keer plassen. Slaapdronken stapt hij uit bed en doet z’n ding. Vervolgens draag ik hem weer terug naar bed. Hij slaat zijn armen om me heen en legt zijn hoofd in mijn nek. Het beste gevoel van de wereld!

 

Geluksmomentjes #3 Een opgeruimd en schoon huis

Ik kan ontzettend genieten als ik nét alles op heb geruimd en schoon heb gemaakt. Vaak is dat genieten van korte duur, maar ik geniet er intens van 😉

Geluksmomentjes #4 Mijn werk

Zoals ik al in een eerder artikel beschreef, heb ik de ideale combinatie gevonden wat betreft werk. Ik val zo nu en dan in op school, dus ben bezig met wat ik heel erg leuk vind. Als Ifan op school is, ben ik thuis aan het werken met mijn bedrijf. Ik haal hier ontzettend veel voldoening  uit. Ik ontwikkel mezelf constant. Laat Ifan zien dat er meer in de wereld is, ontmoet ontzettend leuke mensen en krijg de kans om mooie producten te testen. En daarnaast verdien ik er ook nog leuk aan.

 

Geluksmomentjes #5 Borrelen met vrienden

Ik hecht veel waarde aan vriendschappen. Als je echt een goede vriend(in) van me bent, ga ik door het vuur voor je. Ik kan dan ook ontzettend genieten van het gezelschap van vriendin. Samen een goed glas wijn drinken onder het genot van lekkere hapjes. Een ideale zaterdag-/zondagmiddag!

 

Wat zijn voor jou ultieme geluksmomentjes?

 

 

Liefs, Charlotte ♥

Volg Lovely Charlotte ook via e-mail!

[do_widget id=blog_subscription-6]

You may also like

7 Comments

 • Femke

  Mooie geluksmomentjes! Ik vind het zelf ook altijd heel belangrijk om stil te staan bij de mooie dingen, die je al hebt. Het helpt zo hard om alles te relativeren. Geniet maar lekker verder van al dat moois 🙂
  Femke onlangs geplaatst…Wat staat er op mijn eigen wishlist?My Profile

  27 februari 2017 at 10:08 Reply
 • Lori (Mama's Jungle)

  Lekker naar mijn werk rijden met een muziekje op en ochtendzonnetje aan 😉
  Lori (Mama’s Jungle) onlangs geplaatst…Spam je leukste DIY artikelen (linkparty)My Profile

  27 februari 2017 at 11:09 Reply
 • heidi

  Wat leuke geluk momentjes is het meid.

  27 februari 2017 at 19:49 Reply
 • Merel

  Mooi! Dat soort momenten zijn veel meer waard dan wat geld je kan brengen
  Merel onlangs geplaatst…Hiep, hiep, hoera – 10 redenen waarom hij mijn cadeau is!My Profile

  28 februari 2017 at 06:48 Reply
 • Albertine van Veldhuizen

  Avondje bankhangen met z’n zessen met wat lekkers en een leuke film…ook zoiets…
  Of met z’n allen naar het bos met onze twee honden…het bos is praktisch onze achtertuin…en eigenlijk doen we het veel te weinig….
  Misschien omdat ik er stiekem ook wel van geniet om ALLEEN met de honden te gaan…eventjes rust (erg he?)

  1 maart 2017 at 21:56 Reply
 • Lees mee 19: mijn favoriete blogs van afgelopen week - Lotus Writings

  […] lief blog van Lovely Charlotte over de geluksmomenten die haar leven mooier […]

  25 september 2017 at 23:02 Reply
 • Geluksmomentje #1 | Barbecueën met je gezin | Lovely Charlotte

  […] Dafydd en Ifan of samen met mijn ouders, zusje en zwager barbecueën is dan ook echt een van mijn geluksmomentjes. Ik kan onwijs genieten van de ongedwongen sfeer, het lekkere weer, eten en natuurlijk een goed […]

  1 mei 2018 at 20:00 Reply
 • Leave a Reply

  CommentLuv badge

  %d bloggers liken dit: