Me Time, Persoonlijk

5 x mijn favoriete Me Time dingen

Me Time, niet echt iets wat als eerste bij je opkomt als moeder. Overdag ben je natuurlijk gewoon aan het werk, ’s avonds bestaat vooral uit eten koken en kind naar bed, en dan plof ik op de bank.

 

Inhoudsopgave

Ongegeneerd Netflix kijken

Daar kan ik zo van genieten! Languit op de bank of lekker in bed, netflix aan en relax. Op dit moment heb ik een aantal favoriete series die ik aan het kijken ben, Call the midwife, The good wife, Crossing lines, Gilmore Girls en Once upon a time.

 

Lang onder de douche staan

Normaal gesproken probeer ik zo snel en efficiënt mogelijk te douchen. Maar soms is het zo fijn om er lang de tijd voor te nemen. Maskertje van tevoren op, alles goed scrubben, de conditioner extra lang laten intrekken. En daarna mezelf insmeren met een fijne bodylotion.

Ik ben niet zo bad persoon, na 5 minuten heb ik het wel weer gehad, maar ik kan me zo voorstellen dat in bad gaan ook wel als een ultiem Me Time moment geldt.

 

Bullet Journal

Ik ben gek op lijstje maken, plannen en organiseren. In mijn Bullet Journal heb ik hier dan ook pagina’s vol van. Het geeft me rust en maakt ruimte in m’n hoofd. Ik kan overzien wat er nog gedaan moet worden en weet wat ik wanneer klaar moet hebben.

Ik slaap hierdoor stukken beter en ben minder gestrest. Ronddwalende gedachtes hebben ook een plekje in mijn Bullet Journal. Fijn voor altijd, maar vooral heel handig in drukke tijden.

Naast de lijstjes, planning en organisaties is Bullet Journaling gewoon ook heel leuk om te doen. Je creëert als het ware je eigen agenda en kan het zo mooi maken als je zelf wilt. Ik vind het leuk om te tekenen en vind hierin ontspanning. Voor mij echt een Me Time momentje dus.

 

Op m’n gemak in de stad winkelen

Ik ben meer een online shopper, maar zo nu en dan vind ik het heerlijk om (alleen) door de stad te struinen. Geen haast, zo lang kijken als ik wil en waar ik wil en niemand die achter me loopt te zuchten of te zeuren.

Nu nog een goed gevulde portemonnee en dan kan ik helemaal los 😉

 

Social Media

Ik kan er echt van genieten om een uurtje rond te klikken op Pinterest, Instagram of YouTube filmpjes te kijken. Soms zinvol en soms ontzettende onzin, maar ik geniet ervan. De wildste interieur ideeën, de tofste nieuwe coupes en de briljantste ingevingen krijg ik ervan!

 

Wat zijn jouw favoriete Me Time dingen om te doen, hoe ontspan jij je het liefste?

 

 

Liefs, Charlotte ♥

Volg Lovely Charlotte ook via e-mail!

[do_widget id=blog_subscription-6]

You may also like

1 Comment

  • Fleur

    Helemaal alleen winkelen vind ik ook heerlijk. Eigen tempo en route, dat is echt een verwen me-momentje

    19 maart 2017 at 12:55 Reply
  • Leave a Reply

    CommentLuv badge

    %d bloggers liken dit: