Lifestyle

5 tips voor een comfortabele verhuizing!

Staat er binnenkort een verhuizing op de planning? Dan wacht jou een flinke klus. Je maakt de verhuizing voor jezelf een stuk makkelijker als je slim te werk gaat. Lees in dit artikel 4 handige verhuistips die goed van pas komen bij de volgende verhuizing.

 

Besteed (een deel van) de verhuizing uit

Pas als je gaat verhuizen, kom je erachter hoeveel spullen je hebt. Het is dan ook een flinke klus om dit allemaal de verhuiswagen in te sjouwen. Maak het jezelf daarom makkelijk door een verhuisservice in te schakelen. Natuurlijk hoef je niet alles uit te besteden, maar laat de verhuizers de zware meubels en verhuisdozen op hun rekening nemen terwijl jij alle dozen inpakt. Ook heb je de garantie dat de meubels onbeschadigd het nieuwe adres bereiken. Je zal zien dat het verhuizen zo een stuk sneller klaar is dan wanneer je het zelf doet.

 

Verhuis grote meubels makkelijker

Bij sommige meubels is het lastig om ze uit huis te krijgen, omdat ze te groot zijn. Of je krijgt ze je oude huis wel uit, maar je nieuwe huis niet in. Wist je dat het mogelijk is om tijdelijk je ramen te laten verwijderen? Zo krijg je zelfs de grootste meubels naar binnen. Let er wel op dat je niet gelijk de kozijnen beschadigt, houten kozijnen zijn namelijk erg kwetsbaar. Aluminium kozijnen en goedkope kunststof kozijnen zijn over het algemeen een stuk sterker.

 

5 tips voor een comfortabele verhuizing!

 

Verzamel spullen voor de eerste dag

Na een zware dag verhuizen heb je niet gelijk zin om alle verhuisdozen uit te moeten pakken, op zoek naar een tandenborstel. Maak daarom een aparte doos met spullen als een toilettas, wat servies en een schoon setje kleding. Zo overleef jij in ieder geval de eerste dag of nacht in je nieuwe huis zonder onnodige stress. De rest van de dozen pak je op een later moment uit..

 

Label kleine spullen

Spullen uit elkaar halen is vaak niet zo moeilijk, maar het in elkaar zetten is daarentegen vaak een rotklus. Label bij het loshalen van apparaten de bijhorende kabels, zodat het een kwestie van plug-en-play is bij het installeren. Ook kleine schroefjes label je door ze apart in een (boterham)zakje te doen en op te schrijven waar het bij hoort. Het in elkaar zetten gaat op deze manier een stuk sneller.

 

Veel liefs,

Handtekening Charlotte

Lovely samenwerking

 

BewarenBewaren

BewarenBewarenBewarenBewaren

You may also like

Leave a Reply

CommentLuv badge

%d bloggers liken dit: