Lovely Pictures

Lovely Pictures | Augustus

Lovely Pictures of this Week!

Er zijn zoveel fijne momenten die ik vast heb gelegd. Daarom zal ik iedere week een blog gevuld met mijn favoriete foto’s van de afgelopen week online zetten.

Normaal gesproken is dit een wekelijkse terugkerende rubriek, maar aangezien het vakantie is besloot ik om het voor juli en augustus een maandelijks item van te maken.

Augustus was een redelijk rustige en normale maand. Mijn lief was jarig en we vierden zijn 32ste verjaardag. Verder gingen Ifan en ik naar de kapper. En hebben we zowel van het warme weer als het onweer genoten.

Kijk je gezellig mee naar mijn maand in foto’s?

Zoals ik al zei, ging ik naar de kapper. Altijd al benieuwd geweest of blond me zou staan, dus waagde ik maar een kansje. Ach, en anders zien we het wel weer 😉 Maar ik ben er erg blij mee, krijg van iedereen ook complimenten 🙂
Ifan en ik testten de Kneipp Nature Kids Badolie.
Wij zijn gek op spelletjes spelen! Altijd fijn om iets echt et z’n drieën te doen ♥
In het weekend gingen we met mijn ouders naar Groenendaal. Het was een warme dag dus hebben we de verkoeling van het bos maar opgezocht. Natuurlijk kon de speeltuin niet overgeslagen worden! Opa ging samen met Ifan ook nog in het treintje, wat een feest voor beide 😉
En dit is hoe we wakker worden ’s ochtends :p
Ik won een super leuk pakket op de blog van Sabine! Én mijn lieve man kwam thuis met een bos rozen, gewoon zomaar! You’ve got to love him ♥
Mijn lieve vriendinnetje Lesley inspireerde mij om maar weer eens mijn kast op te ruimen. Zij vertelde mij over het boek “Opgeruimd!” van Marie Kondo. Ik kon natuurlijk niet wachten om het uit te gaan proberen en begon de dag erna direct. Mijn kast was ontzettend rommelig en vol voordat ik begon met opruimen, maar het resultaat is geweldig! Twee volle vuilniszakken zijn weg, en m’n kast is weer overzichtelijk en opgeruimd. Ik ben blij! Om mezelf te belonen kocht ik meteen wat nieuwe herfst items 😉 Deze kan je zien in mijn Shoplog | Fall edition!
We hadden een druk dagje! ’s Ochtend gingen we eerst naar de kapper. Daarna moesten we even bijkomen met koffie en Fristi bij HEMA 😉 Ifan moest schoenen hebben die hij zelf aan kon trekken, dus daar gingen we ook nog naar op zoek. ’s Middags zijn we naar het Veerkwartier gegaan. Daar heeft Ifan lekker gespeeld met vriend B. En de mama’s lekker gekletst!
In de laatste week van august hebben we regelmatig slecht weer gehad. Stiekem houd ik best wel van onweer. Ik vind het iets fascinerend hebben. En wat een gave lucht geeft het!

Dit was onze augustus in foto’s. Vanaf aanstaande week zal er weer een wekelijkse Lovely Pictures online staan!

Wat hebben jullie allemaal gedaan in augustus? En zijn jullie fan of juist een beetje bang voor onweer? Reacties zijn altijd leuk!

You may also like

Leave a Reply

CommentLuv badge

%d bloggers liken dit: