Travel, Trouwen

Under the tuscan sun ♥

2014-05-28 13.12.07
Inmiddels is zijn we al ruim een jaar getrouwd. Wat was het een bijzondere en onvergetelijke dag!

Een aantal dagen na de grote dag gingen we op huwelijksreis. We hebben gekozen om naar Toscane te gaan. We zijn beide gek op Italiaans eten, vinden het een prachtig land en goede van goede wijn 😉
’s Ochtend rond een uurtje of 10 vlogen we vanaf Amsterdam naar Florence. Daar hadden we een auto gehuurd om naar ons appartement te rijden net buiten Florence.
Die Italianen rijden echt als bezetenen! Stoplichten, verkeersborden en voorrangsregels zijn voor mietjes toch? Je gaat gewoon en je ziet wel wie er stopt (of niet :s )We hebben in deze week zoveel fijn en leuke dingen gedaan. We zijn naar Siena geweest, wat een prachtige stad. Kleiner dan bijvoorbeeld Florence maar zoveel te zien! Natuurlijk zijn we ook naar Florence geweest en daar de beste pizza ever gegeten 🙂 We hebben een wijnproeverij met lunch (hik!) gedaan bij een van de Chianti Classico wijngaarden. Wat kleine plekjes bezocht, lekker gestruind en alles op ons gemak. We deden alleen waar we zin in hadden en hebben een heerlijke tijd gehad.Lang hebben we getwijfeld waar we naartoe zouden gaan op huwelijksreis. Ik wilde stiekem heel graag naar Curaçao of Aruba, maar vond het idee dat we dan aan de andere kant van de wereld zaten en Ifan niet bij ons was niet zo’n prettig idee. Mocht er dan iets gebeuren, niet dat ik daar ook maar een moment bang voor ben geweest, dan ben je niet zo makkelijk weer thuis.
Ik ben groot fan van de boeken van Dan Brown. Zijn nieuwe boek, Inferno, speelde zich af in Florence. Ik was zo in de ban van dit boek en het leek me zo’n fantastische stad dat we hadden besloten om daar naartoe te gaan. Dus mocht je naar Florence gaan, lees zeker het boek Inferno!

Hieronder een kleine greep uit de foto’s die we hebben gemaakt ♥

Waar zijn jullie op huwelijksreis geweest? Of wat was een andere bijzondere reis die je hebt gemaakt? Ben erg benieuwd naar jullie verhalen!

You may also like

Leave a Reply

CommentLuv badge

%d bloggers liken dit: