Winactie

Review en Winactie | GSMpunt.nl (gesloten!)

Logo GSMpunt

Ik ben echt zo’n suffe doos die wel eens wat uit haar handen laat vallen. Meestal is dit een niet al te waardevol object, maar het is ook wel eens voorgekomen dat het een dure vaas of m’n telefoon was…

Een maand of twee geleden kwam ik terug van een bokstraining. Het was een pittige sessie en mijn handen trilden nogal na. Ik stapte uit de auto met mijn telefoon in de ene hand en m’n tas in de andere. Op de een of andere manier viel (natuurlijk) mijn telefoon. Ja hoor, ik was er al bang voor, dit moment moest een keertje komen. Het scherm van mijn geliefde telefoon lag aan diggelen.  Vanaf dat moment heb ik altijd een hoesje om mijn telefoon!

Toen ik de vraag kreeg van GSMPunt.nl of ik een review wilde schrijven over een hoesje, zei ik ook volmondig JA!

Ik kreeg de Valenta Booklet Move On Black én een screenprotector opgestuurd om te testen.
Wat me meteen opviel is dat het hoesje een luxe uitstraling heeft omdat het van mooi leer is gemaakt en netjes is afgewerkt. Het plastic waar je je telefoon in klikt is redelijk flexibel waardoor het makkelijk gaat.

Persoonlijk vind ik het niet fijn om mijn pasjes erin te bewaren. Mocht je telefoon gestolen worden of je raakt hem kwijt ben je ook meteen je pasjes kwijt. Ik heb er daarom mijn visitekaartje in gedaan, wat ook heel handig is!

Ik moest wel even wenen aan het hoesje. Eerst had ik alleen een bumper en nu moet ik het hoesje open klappen als ik gebeld word. Na een aantal dagen ben ik hier zeker aan gewend en vind ik het best handig.

Het grootste voordeel van dit hoesje vind ik dat als je telefoon uit je hand valt, of je kind ermee rondloopt :-), hij goed beschermd is aan alle kanten. Geen gebroken schermen meer!

Op GSMPunt.nl vind je voor allerlei verschillende modellen smartphones accessoires. Zo ook voor bijvoorbeeld de Samsung Galaxy S6 Edge.


Wil jij ook zo’n handig hoesje voor je telefoon hebben of misschien wel een andere accessoire?
Van GSMPunt.nl mag ik twee keer € 15,- weggeven!

Het enige wat je hoeft te doen is hieronder een reactie achter te laten met een geldig e-mailadres!

Op maandag 21 september maak ik de winnaars bekend!

Heel veel succes!

Deze blog en winactie is tot stand gekomen in samenwerking met een bedrijf. Dit beïnvloed mijn mening niet.

You may also like

Leave a Reply

CommentLuv badge

%d bloggers liken dit: