Blog

#30DayBlogChallengeNL, I’m in!

Op meerder Amerikaanse blogs is het een ware hit, het organiseren of meedoen aan een blog challenge! Maris van haremaristeit.nl bedacht deze toffe #30DayBlogChallengeNL en ik doe mee!

Ik had zelf al een tijdje het idee om iets te verzinnen en te organiseren, maar nu wordt het voor me gedaan 😉

Dus toen ik deze 30DayBlogChallengeNL zag op Instagram wilde ik natuurlijk meteen meedoen! De leuke Maris van Haremaristeit heeft de 30 opdrachten verzonnen. Zelf is ze niet zo van de regeltjes, dus zijn er ook geen regels. Je mag zelf weten hoe je de Blog Challenge vorm geeft en wanneer je de artikelen post.


Veel verschillende opdrachten waar ik nog niet over heb geschreven. Makkelijk en origineel!

Meteen een nieuwe pagina gevuld in mijn Bullet Journal 😉 ik zie dit ook vaak voorbij komen bij Kara van @Boho.Berry Zij doet ook vaak mee met handschrift challenges en organiseert iedere maand en een nieuwe planning challenge.

30DayBlogChallengeNL

Ik ga proberen om elke dag een opdracht van de 30DayBlogChallengeNL te plaatsen en daarnaast misschien nog wel wat andere artikelen. Zoals je gewend bent komen mijn artikelen ’s ochtend om 7:00 uur online. Als er een tweede artikel online komt, zal dit om 12:00 uur zijn.

Doen jullie ook mee? Kijk even op de blog van Haremaristeit of op haar Instagram voor meer info!

Welke opdracht lijkt jou het leukst? Waar ben je het meest benieuwd naar?

Liefs, Charlotte ♥

Volg Lovely Charlotte ook via e-mail!

[do_widget id=blog_subscription-6]

You may also like

4 Comments

 • Esmeralda

  Leuk he?! Ik doe ook mee, zondag komt mijn eerste post online.
  Esmeralda onlangs geplaatst…Thank god het is vrijdag #9My Profile

  29 juli 2016 at 14:49 Reply
  • Charlotte | Lovely Charlotte

   Ja, heel leuk! Ik kwam via Instagram en jouw blog op het idee om ook mee te doen 🙂 Kom zondag zeker even kijken! Ik ben nu bezig met het uitwerken, denk dat ‘ie morgen online komt!

   29 juli 2016 at 14:57 Reply
 • Armande

  Yes ik doe ook! Ik heb deze blog dan ook gevonden via de hashtag. Woei, ik doe mee aan een groepsactiviteit! 😀 Ben begonnen met nummer 29.
  Armande onlangs geplaatst…Mijn eerste baantje(s)My Profile

  30 juli 2016 at 09:28 Reply
 • Leave a Reply

  CommentLuv badge

  %d bloggers liken dit: