Lovely Pictures

Lovely Pictures | Week #36

Lovely Pictures of this Week!

Er zijn zoveel fijne momenten die ik vast heb gelegd. Daarom zal ik iedere week een blog gevuld met mijn favoriete foto’s van de afgelopen week online zetten.

Afgelopen week zijn we bij een vriendinnetje op bezoek geweest, heeft Ifan een prik gekregen en zijn we lekker uit eten geweest.

Kijk je gezellig mee naar mijn week in foto’s?

Opi nagellak

Ik lakte mijn nagels met deze fijn lak van Opi. Ik ben eigenlijk helemaal niet zo goed in nagels lakken, heb er meestal het geduld niet voor. Én altijd als ik bezig ben gaat de bel, moet ik naar de toilet etc.
Deze keer was het dan ook wonder boven wonder best goed gelukt!
Ik heb hier twee laagjes nagellak op.
Consultatiebureau

Op vrijdag ging ik met Ifan voor de laatste keer naar het consultatiebureau (hiep, hiep!). Hij kreeg hier de laatste inenting en moest wat andere testjes doen. De ogentest ging niet helemaal vlekkeloos en ze besloot om ons toch maar even door te sturen naar de oogarts. Ons is eigenlijk nooit opgevallen dat zijn zicht niet goed is. Maar goed, we kunnen er maar beter zeker van zijn, toch?!

Ifan heeft die nacht nog wel flink last van de prik gehad. Hij werd om 02:00 uur wakker met flinke koorts, arm mannetje! Gelukkig hielp een zetpil snel en was het ’s ochtend alweer zo goed als over.

Lunch

Op zondag hebben we altijd iets lekkers als ontbijt. Deze keer waren dit bagels met Philadelphia Kruiden kaas, lekker!
Ifan
Mijn kleine vriendje is gek op rijstwafels en ‘kikkerfruitjes’ (knijpfruit van Zonnatura)!
AFNF
Ik kreeg een leuk pakketje binnen van ‘A Fish Called Fred’ om te reviewen. Hierover vrijdag meer!
Knuffelen
Samen lekker knuffelen op de bank ♥
Uit eten
We gingen met z’n drieën lekker uit eten bij Bar Bistro Joseph in Hoofddorp. Heerlijk gegeten en een top service! Zeker een aanrader om naartoe te gaan! Wat nog leuker is, is dat ze meedoen aan de actie van de Albert Heijn dus het tweede drie-gangen menu is gratis!

Wat hebben jullie afgelopen week allemaal gedaan? En hebben de inentingen bij jouw kinderen ook altijd zo’n heftige uitwerking? Ifan is er iedere keer best een beetje ziek van geweest 🙁 Reacties zijn altijd leuk!

You may also like

Leave a Reply

CommentLuv badge

%d bloggers liken dit: