(Kids) Fashion

A Fish Named Fred!

 

Logo A Fish Named Fred
A Fish Named Fred, nee Wanda toch?! Nee, FRED! Een hip merk wat vanaf dit najaar een fantastische damescollectie heeft!

The brand AFNF

A Fish Named Fred is een Nedrlands merk (Amsterdam-based) dat wordt verkocht in ruim 14 landen. Kenmerkend voor de stijl is een sophisticated, speelse look, ondersteind door verfijnde details en hoogwaardige materialen.

Met een ‘Fish for her’ collectie voor vrouwen vol speelse, stoere blouses, t-shirts en cozy knitwear. A Fish Named Fred staat al langer bekend als een luxe lifestylebrand voor mannen maar nu is het tijd voor een vrouwelijke touch! Wat we kunnen verwachten van de AW 15/16 collectie zijn frisse, kleurrijke prints die net dat beetje extra aan je outfits toevoegen. Hoge kwaliteit katoen en linnen zorgen voor een luxurious feel met hier en daar een ‘raw edge’. De knoopjes en details in het stikselwerk zijn steevast eyecatchers en de variaties met contra stof(kleuren/materiaal) maken elke blouse en knitwear een plezier om te dragen.

The moment of truth

In samenwerking met Trade4bloggers heb ik twee t-shirts van de nieuwe damescollectie AW 15/16 gereviewd.

Bij het donker grijze shirtje lijkt het of er een aantal tinten grijs in elkaar overlopen. Leuk en apart effect! Er staat met pailletten “FABULOUS” op.

Het andere shirtje heeft een lichte kleur grijs/beige. Het leuke van dit shirtje is dat er heel licht een patroon van sterren en strepen op staan. Je ziet ze alleen als je goed kijkt. Je weet dus meteen of iemand je goed heeft bekeken of niet 😉 Dit maakt het shirtje nét even anders en origineel! Hier staan de letters “AFNF” (A Fish Named Fred) met kleine koper kleurige bolletje op.

Ik ben ontzettend blij met deze t-shirts! De kleuren zijn mooi en de stof voelt comfortabel aan. Daarnaast zitten ze fijn en hebben net even iets meer dan een ander t-shirtje, Goede kwaliteit en origineel dus!

De shirts zijn heerlijk om zo te dragen, met zo’n lekker weekend op komst! Maar als het wat kouder wordt ook ideaal te combineren met een lekker vestje of een leuke blazer.

I’m a good catch!
Deze blog is tot stand gekomen in samenwerking met een bedrijf. Dit beïnvloed mijn mening niet.

You may also like

Leave a Reply

CommentLuv badge

%d bloggers liken dit: