Lovely Pictures

Lovely Pictures | Week #38

Lovely Pictures of this Week!Er zijn zoveel fijne momenten die ik vast heb gelegd. Daarom zet ik iedere week, een blog gevuld met mijn favoriete foto’s van de afgelopen week online.

Afgelopen week hebben we de verjaardag van ons buurmeisje gevierd. Zijn we met z’n drieën naar het Scheepvaartmuseum geweest en ook nog heerlijk gegeten bij restaurant Luca! Verder was het een week met veel regen en slecht weer, dus veel binnen gespeeld.

Kijk je gezellig mee naar mijn week in foto’s?

Inhoudsopgave

Woensdag

Woensdag ochtend gingen Ifan en ik even wat boodschappen doen. De dag erna was het Leidsterdag op het kinderdagverblijf en alle kindjes mochten verkleed komen. Nu kwam ik erachter dat we dus helemaal geen verkleedkleren hebben :s Snel maar even naar de HEMA om iets te kopen! Er was volop keuze en Ifan koos voor het haaienpak! Kijk hoe angstaanjagend hij eruit ziet!

Ik wilde ook een leuk cadeautje aan de leidsters van Ifan geven en even iets anders dan een doosje Merci. Bij de Action kocht ik twee hartvormige doosjes. Deze heb ik Ifan laten beschilderen. Ik deed er een zakje met snoepjes in en wat leuke kaarsjes. Net even een persoonlijker cadeautje. De doosjes waren trouwens € 1,79 per stuk. De snoepjes en kaarsjes had ik nog in huis dus voor een paar euro’s heb je echt een leuk cadeautje!

Donderdag

’s Ochtend heb ik eerst Ifan naar het kinderdagverblijf gebracht. Toen ik weer thuis was heb ik bijna de hele dag aan m’n blog gewerkt. Zo nam ik een filmpje op om de Knit’s Cool te reviewen en schreef ik nog wat andere artikelen. Doe jij al mee met de winactie van de Knit’s Cool?

Donderdag avond boks ik altijd. Heerlijk om weer even lekker los te gaan en nergens aan te denken! Daarna was het rennen en vliegen, want ik had afgesproken met een vriendinnetje in de stad.
We kennen elkaar van de PABO. Nadat we zijn afgestudeerd zijn we elkaar een beetje uit het oog verloren. Toen we beide kinderen hadden hebben we elkaar weer gevonden en nu spreken we regelmatig af! Fijn om oude vriendschappen weer nieuw leven in te blazen ♥

Eerst hebben we even geshopt onder het mom van: “Ach, we hebben maar één uurtje dus hoeveel schade kan dat nou aanrichten!” En inderdaad, het viel reuze mee. Ik kocht alleen een fijne, warme sjaal bij H&M. Daarna hebben we wat gegeten bij Popocatepetl, een Mexicaans restaurant. Voor het toetje gingen we naar de Dessertbar. Wat een heerlijkheid! We aten de “Zoete Ballen” en de “Caramel Cheesecake”. Aangezien het ondertussen toch al na 11’en was besloten we maar naar huis te gaan 😉

Vrijdag

Als je het over oude vriendschappen hebt, woensdag in de HEMA liep ik zomaar een oud klasgenootje tegen het lijf! Zij was daar met het kindje waar ze gastouder van is. Het meest rare is misschien nog wel dat we gewoon letterlijk bij elkaar om de hoek wonen maar elkaar nog nooit hier in de buurt zijn tegengekomen! We spraken af op vrijdagochtend bij mij thuis. Zo konden de kindjes lekker spelen en konden wij lekker kletsen! We hebben een super leuke ochtend gehad en de kindje hebben lekker samen (nou ja, meer naast elkaar) gespeeld. Ook ontzettend leuk om haar weer te zien en zeker voor herhaling vatbaar!

’s Middag hebben Ifan en ik wat gespeeld en een beetje tv gekeken. Altijd een lekker gevoel, als Dafydd thuiskomt en het weekend is! Lekker met z’n drieën!

Na blauw op mijn nagels te hebben gehad vond ik het wel weer even tijd voor gewoon naturel 😉

Zaterdag

Zaterdag, deed ik niets dat ook wel later mag. Maar zaterdag, ben ik vrijer dan de rest! Heerlijk nummer van Bløf, groot fan!

Zaterdag is mijn uitslaapdag! Dafydd gaat er dan uit als Ifan wakker is en ik blijf nog een tijdje slapen. Zondag ben ik trouwens de pineut 😉 maar goed, Ifan was om 07:00 uur wakker en kwam Daddy halen om mee naar “neden” (=beneden) te gaan. Ik probeerde nog even te slapen, maar het lukt niet meer 🙁 Ik ben zo gewend om iedere ochtend rond 06:30 uur op te staan, dat mijn biologische wekker vanzelf gaat op mijn uitslaapdag, pff! Hebben jullie daar ook wel eens last van?

Rond het middaguur gingen we (jawel, twee trappen af!) naar de verjaardag van ons onderbuurmeisje. Zij wordt op maandag één jaar en dat moet natuurlijk gevierd worden!

Na een lekker taartje en een hapje hebben Dafydd en Ifan ’s middag geskypd (ik weet nooit zo goed hoe ik deze woorden moet vervoegen, dus correct me if I’m wrong!) met zijn ouders. Toen wij in juni in Wales waren heeft zijn moeder alvast een heleboel cadeautjes meegegeven voor Ifan. Mijn schoonmoeder is echt zó georganiseerd, daar kan menig ander wat van leren! Eén van de cadeautjes heeft Ifan die middag gekregen. Het was een piratenschip. Samen met Daddy werd het meteen in elkaar gezet. We hebben hem de rest van de dag niet meer gehoord 🙂

Bij de koffie aten Dafydd en ik een Cakemug van Dr. Oetker. 50 mililiter melk erbij en één minuutje in de magnetron, ideaal! Ik vond het wel lekker, maar ook erg machtig (vond Dafydd niet erg trouwens, haha).

Zondag

Zondag hadden we een lekker dagje uit! We gingen naar het Scheepvaartmuseum, met trein en bus! Ifan vond het fantastisch! De trein en bus is al een beleving op zich, en dan ook nog zo’n groot “piratenschip”, zijn dag kon niet meer stuk ♥

In het begin was Ifan vond Ifan het nog wel erg spannend maar na een tijdje brak het ijs en ging ‘ie los! Het is natuurlijk ook wel erg imponerend zo’n groot schip. Volgens mij was hij ook wel een beetje bang dat er echte piraten op het schip zouden zitten 😉

We sloten de dag af met lekker eten bij het Italiaans restaurant Luca. We hebben een heerlijke dag gehad!

Maandag & Dinsdag

Maandag & dinsdag zijn altijd een beetje hetzelfde. Ifan gaat naar het kinderdagverblijf en ik ben thuis bezig met het huishouden en mijn blog. Soms vergis ik me er echt in hoeveel tijd erin gaat zitten!

De laatste paar dagen heb ik veel aanpassingen gedaan. Het menu is anders geworden; “Lovely Mom” staat nu onder het kopje “Lovely Charlotte”. Ik heb een aparte “About” pagina aangemaakt voor zowel mijzelf als de blog. Daarnaast ben ik druk geweest met het maken van een Mediakit voor de pagina “Samenwerken”. Ik heb wat foto’s veranderd en de social media iconen vond ik ook wel aan vernieuwing toe. De oude iconen pasten niet meer zo goed bij de uitstraling van mijn blog. Daarnaast heb ik ook een voetnood toegevoegd. O ja, en de header in het logo heb ik ook een ander lettertype en kleur gegeven. Zo is het een stuk beter leesbaar!

Is het je opgevallen dat ik een aantal aanpassingen heb gedaan? Ik heb nu mijn Mediakit op mijn website staan, dus voor iedereen te bekijken. Wat vind jij, moet je dit afschermen of is het juist makkelijker voor potentiële klanten om het direct te kunnen zien? Heb je nog tips (of tops natuurlijk :-)) voor me? Ik ben erg benieuwd wat jij ervan vind!

You may also like

Leave a Reply

CommentLuv badge

%d bloggers liken dit: