Lovely Pictures

Lovely Pictures | Week #39

Lovely Pictures of this Week!Er zijn zoveel fijne momenten die ik vast heb gelegd. Daarom zet ik iedere week, een blog gevuld met mijn favoriete foto’s van de afgelopen week online.

Afgelopen week heeft Ifan gelogeerd bij opa en oma en zijn wij een weekendje weg geweest. Was mijn moeder jarig op de dag dat we thuis komen en zijn we erg vroeg opgestaan.

Kijk je gezellig mee naar mijn week in foto’s?

Woensdag

Op woensdag maakte ik me klaar voor ons weekend weg. Het was een regenachtige dag dus ik heb de was gedaan en opgevouwen en alvast wat ingepakt. Zie hier het eind resultaat! Ook haalden Ifan en ik ons nieuwe vloerkleed op bij de Karwei in Alkmaar. Het vloerkleed was niet op voorraad in een Karwei in de buurt, dus we reden maar naar Alkmaar. We zijn wel drie keer nat geregend! Toen ik Ifan in de auto zetten, toen we uitstapte bij de Karwei en toen we het vloerkleed in de auto laadden, pfff!

Donderdag

Donderdagavond, na het eten, reden we richting Brabant. Ifan ging bij opa en oma logeren omdat wij een weekendje weg gingen. Ik kreeg van mijn moeder deze leuke kaarsen! We krijgen binnenkort een nieuwe bank en ze vond deze er goed bij passen. Super lief!

Vrijdag, zaterdag, zondag & Maandag

Om 04:30 ging onze wekker op vrijdag. We hadden een nachtje bij mijn ouders geslapen en vertrokken vroeg naar Londen! We hebben een heerlijke tijd gehad en echt genoten van onze tijd samen. Hierover binnenkort een uitgebreide blog!

Maandag ochtend ging onze wekker weer zo vroeg om weer naar huis te gaan. Mijn moeder was die dag ook jarig dus het kwam goed uit dat we Ifan dan toch ging ophalen!

’s Avonds reden we weer terug naar huis. Wat is het dan toch weer heerlijk om lekker in je eigen bedje te slapen ♥

Dinsdag

Omdat we op maandag avond laat thuis zouden komen hadden we de dagen dat Ifan naar het kinderdagverblijf zou gaan gewisseld. Vandaag waren we dus lekker een dagje samen thuis. Het was heerlijk weer.

Ik was een beetje op m’n computer door wat mapjes met foto’s aan het kijken toen ik ineens deze foto tegen kwam. Ifan is op deze foto net één week oud. Ik had hem net voor het eerst in het badje gedaan. We waren toen twee dagen thuis uit het ziekenhuis. Ik heb een keizersnede gehad en Ifan was veel afgevallen dus hebben een aantal dagen in het ziekenhuis gelegen samen. Ik vind het zo’n lieve foto ♥

Wat heb jij deze week gedaan? Ga jij ook wel eens een weekendje weg zonder kinderen, wat vind je daarvan?

You may also like

Leave a Reply

CommentLuv badge

%d bloggers liken dit: