Lovely Pictures

Lovely Pictures | Week #40

 

Lovely Pictures of this Week!Er zijn zoveel fijne momenten die ik vast heb gelegd. Daarom zet ik iedere week, een blog gevuld met mijn favoriete foto’s van de afgelopen week online.

Afgelopen week heb ik weer lekker gebokst, hebben we een fijne borrel gehad met onze oude buren, taart gegeten en was er iets met big hair 😉

Kijk je gezellig mee naar mijn week in foto’s?

Inhoudsopgave

2015-10-01 13.20.31

2015-09-30 17.34.22

 

Woensdag

Op woensdag ging ik naar de HEMA omdat ik wat dingetjes moest terugbrengen. Ik had die week ervoor een zwarte broek en een vest gekocht. De broek zat niet mooi en het vest was eigenlijk een beetje te groot.

Ook maakte ik een punnikwoord (af). Ik ben niet zo van het breien of haken, maar punniken vind ik erg leuk om te doen. Soms doe ik het dagen achter elkaar en soms kan ik het ook weken laten liggen. Voor mijn swaps maakte ik ook vaak een punnikwoord.

’s Avonds moest Dafydd voetballen dus aten Ifan en ik vast met z’n tweeën en Dafydd later. Ifan speelde nog even en rond een uurtje of 7 ging hij naar bed. Wij ploften op de bank om wat tv te kijken en gingen lekker vroeg naar bed. Ik vind het fijn dat Ifan op tijd naar bed gaat, zo hebben Dafydd en ik ook echt nog een avond samen. Nu Ifan als een tijdje niet meer ’s middags slaapt heeft hij het ook echt nodig om op tijd naar bed te gaan. Hoe laat gaan jouw kinderen naar bed?

Omdat we het weekend naar Londen zijn geweest, ging Ifan deze week op woensdag t/m vrijdag naar het kinderdagverblijf. We kwamen maandagavond pas laat thuis dus vond ik het wel fijn om hem dinsdag even een dagje uit te laten rusten 🙂

2015-10-01 16.17.48

2015-10-01 17.56.03

Donderdag

Maandag en donderdag zijn mijn boksdagen. Ik train op donderdag van 18:00 tot 19:00 uur. Nét tijdens etenstijd. Ik kies voordat ik ga trainen altijd voor een gezond en snel tussendoortje. Meestal is dit een reep of een stuk fruit.

Toen ik thuiskwam, vond ik deze twee op de bank voor de tv. De Rugby Worldcup 2015 is bezig en dan moet er natuurlijk gekeken worden! Ifan vind het fantastische om dit samen met Daddy te kijken 🙂

2015-10-02 14.17.05

2015-10-02 17.59.14

Vrijdag

Vrijdagochtend bracht ik Ifan eerst naar het kdv. Toen ik weer thuis kwam ben ik achter de laptop gaan zitten om vervolgens de rest van de dag er niet meer weg te gaan 😉 Ik heb lekker wat blogs geschreven, keek wat series en regelde wat dingen die nog op mijn to-do lijstje stonden.

Als tussendoortje at ik een peer en een mandarijn. Eerst wilde ik eigenlijk iets anders nemen (denk aan chocolade en koekjes) maar toch besloot ik voor gezond te gaan!

Aan het einde van de dag kwam er opeens een vlinder voorbij fladderen. Ik heb iets speciaals met vlinders, dus die moest natuurlijk op de foto!

2015-10-03 10.32.48
2015-10-03 17.30.53

Zaterdag

I ♥ SATURDAY! Het begin van het weekend, mijn uitslaapdag en zo’n dag waarop je altijd van alles te doen hebt maar niks hoeft in de drukte van een werkweek, heerlijk!

Zaterdagochtend gaan Dafydd en Ifan altijd ‘sporten’. Daarna is het vaste prik om te skypen met Mamgu a Tadcu. Meestal zijn mijn twee mannen ruim een uur aan het kletsen.

Ik deed de was en vouwde het ook nog meteen op (het mag in de krant!), stofzuigde, bakte een overheerlijke red velvet taart, kookte eten en ging ’s avonds online los op National Glamour Day! Dafydd was toch de hele avond rugby aan het kijken. Tsja voor wat, hoort wat 😉

2015-10-03 18.10.21
2015-10-05 10.52.50

Zondag

Zondag ochtend was Ifan erg vroeg wakker. Ik zat dus al om 06:15 uur aan mijn kopje koffie 🙁

Een paar weken geleden won ik op de blog van Saskia, deze super leuke Happy Lights. Ik moest wel even nadenken waar ik ze neer wilden hangen, maar koos uiteindelijk voor de buffetkast. Het ziet er zo gezellig uit, zeker nu de ‘donkere dagen’ er weer aan komen!

’s Middags hadden we een borrel met onze oude buren. Ze zijn al een tijd geleden verhuisd en wij hadden hun nieuwe huis nog niet gezien. We aten taart, de kinderen speelden lekker samen en we hebben bij gekletst onder genot van een lekker hapje en een (oké oké, iets meer) glas wijn. Én natuurlijk hebben de mannen rugby gekeken 😉

2015-10-05 16.10.09
2015-10-05 19.05.26

Maandag

Maandag is het natuurlijk weer tijd om te boksen! Ik vind het echt heerlijk, even een momentje voor mezelf. Verstand op nul en gaan! Mijn Personal Trainer weet me dan ook keer op keer helemaal stuk te krijgen. Toen ik thuis kwam snel wat eten, douchen en met een voldaan gevoel op de bank!

Ik kwam deze quote ergens tegen (waarschijnlijk Pinterest) en moest zó lachen! Ik stuurde hem meteen door naar Dafydd 😉

2015-10-05 22.09.58
2015-10-06 12.06.12

Dinsdag

Op dinsdag heb ik weer lekker aan m’n blog kunnen werken. De laatste tijd vind ik het ook erg leuk om filmpjes/vlogs te maken. Ik ben dan ook veel op YouTube aan het rondkijken naar andere.
Je kan mij trouwens vinden op YouTube via deze link. Ik vind het leuks als je je abonneert op mijn kanaal 🙂 Ik post ook filmpjes op mijn kanaal die ik dan niet deel op mijn blog, dus als je niks wil missen: abonneren ♥

Eén van mijn bestelling die ik had gedaan tijdens de National Glamour Day kwam die dag binnen, kan jij raden wat het is? Ik had eigenlijk verwacht dat de andere bestelling ook binnen zou komen, maar dat was dus niet zo 🙁

De nacht ervoor had ik geslapen met Sleep in rollers. Ik had ze gewonnen en was benieuwd wat het resultaat hiervan zou zijn. Zou je het leuk vinden om hier een filmpje/tutorial van te zien?

Nou dat was het wel weer voor deze week. Heb jij ook lekker geshopt tijdens de National Glamour Day? En ben je bekend met rollers? Ik hoor graag van jullie 😀

You may also like

Leave a Reply

CommentLuv badge

%d bloggers liken dit: