Lovely Pictures

Lovely Pictures | Week #41

Lovely Pictures of this Week!

Er zijn zoveel fijne momenten die ik vast heb gelegd. Daarom zet ik iedere week, een blog gevuld met mijn favoriete foto’s van de afgelopen week online.

Afgelopen week bestond een vroege bikstraining, persevenement, Dafydd die op zakenreis is en Ifan en ik die lekker een paar dagen in Brabant vertoeften.

Kijk je gezellig mee naar mijn week in foto’s?

Inhoudsopgave

Woensdag

Op woensdag kwam een vriendin met haar oppaskindje spelen. De mannen hebben lekker binnen gespeeld en daarna was het toch zeker even tijd om een frisse neus te halen!

’s Middags heb ik een beetje aan m’n blog gewerkt en deed Ifan een spelletje op mijn telefoon. Ik heb een Samsung S4 en daar zit een speciale Kids-app op. Met een pincode zorg je ervoor dat je kinderen alleen in deze app kunnen en verder niet de instelling van je telefoon kunnen verwijderen 😉 In de app kan je speciale spelletjes downloaden, er kan getekend en gekleurd worden, foto’s met attributen kunnen er worden gemaakt en er kunnen liedjes worden afgespeeld.

Later op de middag gingen Ifan en ik samen boodschappen doen voor deze week.

2015-10-08 06.58.54

2015-10-08 13.12.16

2015-10-08 13.56.28

Donderdag

Ik zette Ifan eerst af bij het kinderdagverblijf en ben daarna gaan trainen. Heerlijk om zo vroeg in de ochtend een goede workout te doen!

Thuis ging ik douchen, aankleden, opmaken, wat eten en weer door naar het persevenement LifeStyle Lab. Dit evenement werd georganiseerd door twee persbureau’s. Het vond plaats in Amsterdam Flavours op het Westergasterrein. Ontzettend mooie locatie met een fantastische keuken op de begaande grond. We konden op deze dag alle nieuwe lifestyle brands proeven, voelen, aanraken en ruiken.

Er stonden stands van o.a. De Kleine Keuken, Guhl, Woonexpress en Barefoot Chardonnay. We kregen een goed gevulde goodiebag mee naar huis waarin van alle merken een product zat.

Eén van de merken die indruk op mij hebben gemaakt is Lombardia. Zij maken biologische hotdrinks. Het is een heerlijke vervanging voor een kopje thee of koffie. Mijn favoriete smaak was de Gingerlove. Doordat er sinaasappel en citroen in zit is het een bron van vitamine C, de gember geeft het net even wat meer pit. Heerlijk!

Vrijdag

Op vrijdagochtend zouden we koffie gaan drinken bij een vriendin en haar zoon. B. is twee weken jonge dan Ifan en ze zijn al vrienden vanaf dat ze geboren zijn.

Het was zó gezellig dat we uiteindelijk pas om 20:00 uur naar huis gingen!

Zaterdag

Zaterdag ochtend was zoals altijd. Ik mag uitslapen en Dafydd gaat met Ifan sporten. Daarna skypen ze met Mamgu a Tadcu. Op de linkerfoto zie je Ifan, hij speelt met het alfabet spel. Dit spel is tweetalig te gebruiken. De kant die je nu ziet is Nederlands en als je de kaartje omdraait zie je de Engelse versie, super leuk! ’s Avond trok ik de fles Chardonnay uit de goodiebag open. Wat een heerlijk wijntje! Dit is zeker een aanrader! Ze zijn te koop bij Jumbo en Plus voor € 5,49.

Logo Lovely Charlotte 2015-10-13 10.11.18

Zondag

Op zondagochtend vertrok Dafydd op zakenreis naar Londen. Ifan en ik zetten hem af op Schiphol en reden toen door naar Brabant. Wij bleven lekker een paar dagen bij mijn ouders. Het is anders ook maar zo alleen thuis!

Mijn zusje was die middag ook bij mijn ouders. Zij heeft mij geholpen met het maken van mijn nieuwe logo. Ze is ontzettend goed en handig in Photoshop (en ik niet zo!) dus heeft ze het even voor me gemaakt. Waar ik, zeg maar gerust, dagen mee bezig ben, heeft zij in een uurtje voor elkaar 😉

Bij opa en oma is er weer ander speelgoed dan thuis. Dat moet dan ook allemaal uitgestald worden door de hele kamer!

 2015-10-12 13.39.51
2015-10-12 13.42.56

Maandag

Maandag gingen we even het dorp in. We deden bij Bart Smit vast wat inspiratie op voor Ifan’s verjaardag. Ik vind 4 zo’n lastige leeftijd. Hij is eigenlijk nét te groot voor Duplo, maar ook nog nét te klein voor Lego. We zagen een aantal super leuke dingen van Playmobil. Ifan heeft hier al een ridderkasteel van en speelt er altijd met veel plezier mee. Dit leek ons dus wel een goed idee!

XP5W0024

Dinsdag

Ik wilde graag wat nieuwe, professionele foto’s van mezelf en Ifan voor op m’n blog. Ik vroeg mijn vader, de fotograaf, om wat foto’s van ons te maken. Ik ben erg blij met het resultaat! Echte Lovely Pictures 😉 Wat vinden jullie ervan?

Ifan was al een aantal dagen verkouden maar dinsdagavond had hij het even flink te pakken. Hij werd een aantal keer huilend wakker en was erg onrustig. Uiteindelijk besloten we voor een zetpil te gaan. Dit hielp gelukkig en kon hij rustig verder slapen. Ik vind het altijd zo naar als kindjes ziek zijn! Je voelt je zo machteloos, bah!

Wat hebben jullie afgelopen week gedaan? 

You may also like

Leave a Reply

CommentLuv badge

%d bloggers liken dit: