(Kids) Fashion

Fashion | Streepjes Outfit met 10DAYS Amsterdam

Streepjes to the max! Ik ben gek op streepjes, maar ben ook wel een beetje voorzichtig met streepjes. Ze kunnen je soms ook breder laten lijken dan dat je bent, en dat is natuurlijk nét wat we niet willen 😉 Ik heb sinds kort twee nieuwe favoriete streepjes outfits van 10DAYS Amsterdam!

 

10DAYS Amsterdam

In 2007 is 10DAYS begonnen met het maken van pure kleding die gemaakt is om de natuurlijke schoonheid van elke vrouw te benadrukken. Elk seizoen komt 10DAYS weer met een prachtige ‘feel good’ dameskleding collectie vol items die allemaal uitstekend met elkaar gecombineerd kunnen worden. De 10DAYS dameskleding is daarnaast geschikt voor alle leeftijden en voor vele verschillende draagmomenten.

 

De collectie van 10DAYS is heel uitgebreid en je vindt er voor elke gelegenheid wel een outfit. Van zwierige lange zomerjurk tot een broek met bijpassende blazer en een mooie top.

Je voelt dat de kleding gemaakt is van kwaliteitsstof. De kleding blijft mooi in de was en lubbert niet na het dragen. De stoffen voelen fijn en comfortabel aan.

BE UNEXPECTED OR SIMPLE | NEVER REGULAR

 

Streepjes outfit!

Ik mocht bij de webshop Jeroen Beekman een aantal items van 10DAYS uitzoeken. Ik koos voor een broek met strepen en een shirt met driekwarts mouwtjes en met streepjes. De broek heeft aan de zijkant een streep met de merknaam lopen. Het shirt heeft op het achterpand in het midden een streep.

 

De broek is gemaakt van zachte katoen met veel stretch. Ik draag een maat XL en deze zit prima. De band is gelukkig niet te strak waardoor je zo’n lelijke muffin top krijgt. De stof is enorm zacht en daardoor is de broek heerlijk om te dragen!

 

 

De strepen op het shirt zijn niet gedrukt, maar liggen er bovenop. Ik vind het een heel leuk detail waardoor het shirt toch net even wat extra heeft. De ruime pasvorm zit voor mij op precies de goede plekken wat losser. Normaal gesproken ben ik niet zo’n fan van driekwarts mouwen, maar nu het mooier weer begint te worden vind ik het juist wel heel fijn!

 

Ik ben ontzettend blij met de items van 10DAYS!

 

Veel liefs,

Handtekening Charlotte

Lovely samenwerking

You may also like

Leave a Reply

CommentLuv badge

%d bloggers liken dit: